Sífelszerelés bérlés

Kedves Érdeklődő!

A sí- és snowboardsport egy csodálatos kikapcsolódás, egy jó társaságban, gyönyörű környezetben, nyílt természetben eltöltött napokra még a nyár közepén is szívesen emlékezünk vissza. Sajnos ez azonban komoly befektetést igényel. Akár az idén kezdjük, vagy már régóta űzzük e sportot, az elhatározás és a jól megválasztott helyszín mellett komoly felszerelésre is szükségünk lesz, lehetőleg a legjobbra.

Cégünk ebben kíván segítséget nyújtani úgy, hogy lehetőséget ajánl fel Önnek új, szinte új, illetve használt, síelésre tökéletesen felkészített felszerelések kölcsönzésére. Minden, amire szüksége lehet, üzletünkben megtalálja: sílécek, sícipők, bukósisakok, síbotok, valamint snowboard deszkák, snowboard bakancsok, a legújabb csúcsmodellektől az egyszerűbbekig, minden igényt kielégítve.

Hogy miért érdemes kölcsönözni?

Takarekos

Költségkímélő:

hisz egy új komplett felszerelés ma már a százezer forintot is elérheti.

Pipa

Egyszerű és praktikus:

kölcsönzőnkből egy síelésre teljesen felkészített sílécet vihet magával, nem kell otthon előwaxolni, javítani, élezni. Ezen felül a síelés lejárta után nem kell a felszereléssel foglalkoznia, javítóműhelybe vinnie vagy tárolnia a jövő szezonig.

Minoseg

Minden évben akár csúcs modellel síelhet:

nem kell minden évben felszerelése lecserélésével, vagy egy új költségeivel törődnie, ha élvezni szeretné a sport technikai újdonságait, fejlesztéseit.

Sielo

Mindig kiváló minőségű a talp:

tökéletes a waxolás a legjobb csúszás eléréséhez, frissen élezett az él a kívánt kanyarokhoz.

Kölcsönzési időszak: december 01 – március 30-ig.

Kölcsönzési árak:

Az árak tájékoztató jellegűek egyénileg változhatnak.

Gyerek felszerelésre 10% kedvezmény

Csoportos kedvezmény egyedi áron

Válassza ki a valutát
HUF Magyar forint
EUR euró